dimarts, 11 d’agost del 2015

Funda per a canviador

Avui compleixo la setmana 40 d'embaràs i sembla que va per llarg: aquesta nena es veu que no vol sortir!!! Així que, mentrestant, en algunes estones que encara em trobo una mica bé vaig fent-li algunes galindaines...

Us ensenyo a continuació la funda per al canviador que tenim sobre una calaixera. Ja la vaig fer fa dies però entre una cosa i altra encara no us l'havia ensenyat.



La qüestió és que ens van deixar la base del canviador, és a dir, l'escuma plastificada. I vaig estar buscant per comprar una funda però no n'hi havia cap que m'acabés de fer el pes ni per disseny ni per preu. Aleshores, vaig pensar que potser la podria fer jo, vaig començar a buscar per Internet i vaig trobar un munt de tutorials on expliquen com fer-la. I, de veritat, el procediment és molt i molt senzill: en menys d'una hora vaig tenir la funda per al canviador enllestida!!! Així que si busqueu una funda per a un canviador, us animo que us la feu... A més, la podeu personalitzar totalment amb la resta d'habitació. 

En el nostre cas, l'habitació no és que estigui gaire conjuntada o seguint una sola línia de color. Tot i així, en aquest cas vaig optar per una roba de color pistatxo perquè conjuntés amb els poms de la calaixera.



Bé, properament us ensenyaré més galindaines que estic acabant!! Si es que no em poso de part de manera immiment, tot i que malauradament no en fa gaire la pinta...

Gràcies per la visita,

meritxell vc

2 comentaris:

  1. Que xulo que et queda tot Meritxell !!! i quines teles mes colorides que fas servir sempre !!!! Ja comentaràs algún dia a on les aconsegueixes.
    Vaaaaa........que la Mariona segur que estará aquí quan menys us ho espereu!!!! Vagi tot mooolt bé. A reveure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta,
      Moltes gràcies pel teu comentari!!!
      Les teles les compro habitualment a la botiga El Didal de Cassà de la Selva; és una botiga més aviat petita però tenen força teles de cotó de fabricants nacionals a molt bon preu. Sinó, també compro sovint a Teixits Agell de Salt, que tenen molt més assortit tant de teles nacionals com de teles de dissenyadors extrangers. En concret, aquesta tela del canviador de les estrelles la vaig comprar a Teixits Agell; jo em vaig quedar el color verd pistatxo però en tenien de molts més colors.
      Una abraçada i fins aviat,
      meritxell vc

      Elimina