diumenge, 23 de març del 2014

Peppa Pig (x3)

Feia temps que em ballava pel cap provar de fer algun ninot de ganxet... però com que només sé fer els punts bàsics em feia una mica de respecte. Aleshores va coincidir que vaig veure en varis blogs diferents versions de la Peppa Pig de ganxet moooooolt boniques, em va agafar enveja i, finalment, vaig decidir posar-me en aquesta aventura ganxetera!

I aquest és el resultat per triplicat de la Peppa que he regalat als petitons de la colla:



Em vaig basar en un patró que va fer servir la Lucía de Lanukas, que està publicat en aquest blog. Bé, val a dir que la Lucía també em va donar algun cop de mà extra amb les mans, ja que no em quedaven gens bé i em va enviar algunes recomanacions que em van anar de maravella!

La primera Peppa que vaig fer és la més petitona, que fa uns 14 cm en total. Inexperta com sóc, la vaig fer amb fil de cotó DMC Natura i una agulla del 3. Em va costar moltíssim perquè totes les parts són força petitones i hi deixes els dits! Però bé, a mesura que anava avançant, cada cop tenia més clar que havia de ser per l'Arlet, la més petitona de la colla que té gairebé sis mesos.




La segona i la tercera creació de la Peppa les vaig fer també amb fil cotó DMC Natura, però doble i amb agulla del 00. Aquestes ja són una mica més grans ja que fan uns 21 cm i costen força menys de treballar. I han estat pels bessons, en Marc i la Laia.





Per la cara que van posar diria que els va agradar molt el regalet! Per tant, espero que el continuïn gaudint...

  

Gràcies per passar pel blog!

5 comentaris:

  1. La Peppa Pig de l'Arlet ha fet furor entre els pares i familiars!! A l'Arlet també li agrada molt (tot i que potser no tant com el llaç de l'emboltori :p)!!

    ResponElimina
  2. Què maques t'han quedat! Són molt xules! :) I dius que són els primers amigurumis que fas? Wow!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari! :)

      I sí..., aquests han estat els tres primers amigurumis que he fet! De petita havia fet alguna cosa de ganxet, però la veritat és que em costava mooooltíssim, em posava histèrica i el resultat era força nefast. Era una espina que tenia ben clavada! Però bé, ara de més gran ho he tornat a intentar i les coses han canviat: me'n he sortit prou bé amb una Peppa triplicada i, a més, tinc una altra manualitat que m'ajuda a desestressar-me! ;)

      Elimina
  3. Són genials i als nens els va encantar!!!! Per ser els primers, el nivell altíssim, com sempre!

    ResponElimina